Cveće je uvek u modi

cvetni-aranzman

Da, da, poklanjanje cveća jeste moda koja nikada ne prolazi!

Je l’ i vi volite da dobijete lep buket cveca bez povoda?

A kada postoji povod da li se više radujete nekom cvetnom poklonu (cvetni aranžmani i bombonjera, na primer) ili više volite slatkiše?

Ako želite da obradujete osobu do koje vam je stalo, iznenadite je bez povoda. Ne čekajte rođendan, slavu, diplomiranje, venčanje, nego je oduševite, eto, bez razloga. A gde ćete bolji razlog nego kad nekom ulepšate dan?

U takvim situacijama, situacijama bez konkretnog povoda dostava cveca na kućnu adresu je gest koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pošaljite na prag svoje drage osobe cvece u saksiji, neobičan buket cveca ili izaberite cvetni aranžman sa pićem.

A kada postoji konkretan povod, neka poklon bude prikladan situaciji. Iznenadite prijateljicu za rođendan, sestru za venčanje, kumu za rođenje deteta, majku za krsnu slavu, pokažite im koliko ih volite. Ogromni raskošni cvetni aranžmani napravljeni od različitog cveća svaku damu će oduševiti i raznežiti, a još ako je dostava cveca na adresu, ne brinite, sigurno ste uspeli da ih iznenadite.

Cvetni aranžmani za venčanje

 

Simbol ljubavi – 101 ruža…

Da li biste i vi voleli da vam na dan venčanja stigne ovakav buket cveca? Ako ste sprečeni da upriličite veselje povodom venčanja dragih prijatelja, onda im stavite do znanja da ste mislima sa njima iako ste kilometrima daleko. Rešenje je tu, buket cveca i dostava cveca u restoran sigurno će mladencima dodatno ulepšati najlepši dan u životu.

Možete im poslati i cvetne aranžmane koji sadrže različito cveće, a sigurno se nećete pokajati ako izaberete bambus za svoj poklon. Cvetni aranžmani sa bambusom savršeno će se uklopiti u ovu priliku, jer je bambus simbol bračne zajednice i predstavlja odanu i čvrstu vezu. Možete poslati i ljiljane ili poneti na venčanje drugačiji buket cveca sastavljen od liljana jer opšte je poznato da su ljiljani simbol sreće, čistoće, ljubavi i lepote.

Izaberite najlepši dar za venčanje. Dunjin cvet cvecara online nudi različite bukete i cvetne aranžmane za svaku priliku, a i uvek je dostupna za vas.

 

Poklon za rođenje deteta – cvece u saksiji

 

Rođenje deteta jedan je od najlepših događaja u životu. Kažu da sa dolaskom bebe na svet sve menja. Potpuno se menja dotadašnji način života, a majke dobijaju najlepše zanimanje u životu. Zato iskažite ljubav i poštovanje mladim majkama, budite uz njih, jer im je potrebna podrška.

Izaberite lep i neobičan buket cveca kada krenete u posetu novopečenim roditeljima. Cvece u saksiji je odličan, ali i simboličan poklon. Kako dete bude raslo, neka i cveće sa njim raste. Lepa simbolika, zar ne?

Takođe, iznenadite svoju drugaricu cvetnim aranžmanom sa igračkom za dete, pošaljite joj na kućnu adresu buket cveca roze ili plave boje, jer naša cvecara online nudi različite kombinacije cveća za dečake i za devojčice, a ako se odlučite da dostava cveca bude na kućni prag samo će još više obradovati vašu dragu osobu.

Možete poslati buket lala, ali i cvetni aranžmani koji sadrže suncokret, amarilis ili hrizanteme sigurno će obradovati osobu do koje vam je stalo. Mnogo različitih poklona ima Dunjin cvet cvecara online – pozovite i naručite najlepši aranžman za vašu dragu osobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *