Doček Nove 2019. godine u najboljim beogradskim kafanama

Novogodisnji koktel

Kažu u Pariz i u kafanu ne možeš sa svakim, te pored odabira kafane u kojoj ćete proslaviti doček Nove 2019. godine, odaberite i dobro društvo, kako bi provod bio zagarantovan.

Sve veći broj turista, ali i ljudi koji žive u Beogradu, odlučuje da doček Nove godine provede u našoj prestonici. Zato na  vreme organizujte svoju ekipu i rezervišite kako kafanu i željene stolove, tako i neki od povoljnih apartmana u Beogradu ukoliko vam je potreban i smeštaj. Obratite pažnju da smeštaj koji iznajmljujete ne bude daleko od kafane u kojoj ćete slaviti, kako biste se svi iz društva opustili, kako niko ne bi morao da vozi i razmišlja o parkingu i kako vas taksi prevoz ne bi puno koštao.

Za sve one koji bi za iskustvo ispraćaja stare i dočeka Nove 2019. godine uložili nešto više novca, i one koji bi od dočeka samo jedne u nizu Nove godine napravili nezaboravno iskustvo, tu su luksuzni apartmani u centru Beograda koji se nalaze u blizini najpoznatijih gradskih kafana.

Mi smo istraživali novogodišnju ponudu kafana u Beogradu, i verujte nam to nije bio nimalo lagan posao. Ovde ćemo navesti samo neke od kafana koje po svojoj ponudi, cenama i izborom muzike zaslužuju da se nađu na našoj top listi.

Svakome od nas se u toku života desila bar jedna neprijatnost sa konobarima iz kafane, bilo zbog glasne muzike ili nekih drugih otežavajućih okolnosti. Upravo iz tog razloga, kriterijum hoće li se određena kafana naći na našoj listi je generalno dobra atmosfera u kafani, dobri konobari i kvalitetna ponuda pića. Ako je u ponudu uključena i hrana, verujemo da je to samo plus, zar ne?

Ovo je naša lista kafana, klubova i hotela koje će doček Nove 2019. učiniti nestvarnim i nezaboravnim. Nemojte obraćati puno pažnje da redosled liste, jer nema veze sa kvalitetom usluge. Svaka od ovih kafana zaslužuje visoko mesto.

 

  1. KLUB KAFANA TARAPANA

Tarapana predstavlja miks kluba i kafane u zavisnosti od muzike koja se tog vikenda pušta. Odličan raspored čini da su svaki sto i svako mesto u centru dešavanja. Ponuda za doček podrazumeva neograničenu konzumaciju domaćeg pića i muzički program Nemanje Staletović i Aleksandre Marjanović po ceni od 40€ po osobi.

Ono što je važno jeste da je 90 posto mesta u Tarapani za sedenje, pa konfor neće izostati ni tokom ove svečane večeri.

 

  1. SPLAV KAFANA UZBUNA

Ovaj splav se nalazi na prelepoj lokaciji gde se Sava uliva u Dunav. Prelep ambijent i usijanu atmosferu koju samo Libero bend može da napravi, pamtićete još dugo dugo godina.

U ovoj kafani znaju koliko dobro uz kvalitetno crveno vino idu goveđi pršut i sirevi, tako da je i taj deo ponude adekvatno ispoštovan. Jer niko nije srećan kada u sred dočeka ide po pljeskavicu taksijem na drugi kraj grada. Nije da se nije dešavalo… Neograničenu konzumaciju pića i meze na svakom stolu možete dobiti po promotivnoj ceni od 32€, plus rezervacija stola.

 

  1. KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Ova kafana predstavlja samo jedan od dosta slučajeva gde je njen kreativan naziv obeležio čitavu atmosferu ambijenta. Nalazi se u Karađorđevoj ulici poznatoj po brojnim barovima, restoranima, klubovima pa i kafanama.

https://youtu.be/uCIGhZqQmOw

Za novogodišnju noć služiće se kako domaća tako i strana pića koja su deo all inclusive ponude. Meze na svakom stolu i muzički program Jovana Jovanovića i Kristine Radosavljević nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Cena ovog paketa po osobi košta 40€ plus cena rezervacije stola.

 

  1. KAFANA ONA MOJA

Ova kafana sa pedigreom, kako je poznatija u narodu, nalazi se na Vračaru i odlično je mesto za sve ljubitelje prave kafane kao institucije. Za muziku će tokom Novogodišnje noći biti zaduženi Martin Ajdarević i Milica Ristić, dok će se piće i mezetluci služiti u neograničenim količinama.

Cena za jednu kartu iznosi 45€.

 

  1. KAFANA DRUGA KUĆA

Kako u ovoj kafani važi pravilo “ Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota“ sigurni smo da će u Nušićevoj 27 za doček Nove 2019. biti luda žurka. Za muziku će biti zaduženi Damir Čičić i Ivana Krunić. Ova kafana ne nudi nikakvo meze, ali zato ni ne traži dodatnu doplatu za rezervaciju stola, za razliku od do sada pomenutih kafana. Cena za neograničenu konzumaciju pića tokom čitave večeri iznosi 30€ do 35€ u zavisnosti od toga da li je barski ili regularni sto u pitanju.

 

  1. KAFANA ŠVALER

Ova kafana sa druge strane nudi i neograničenu konzumaciju domaćeg i stranog pića, meze iz selekcije sireva i suhomesnatih proizvoda i muzički program Dream Team Orchestra po ceni od 35€ po osobi. U ovoj kafani ne naplaćuju rezervaciju stola i naglašavaju da nema skrivenih troškova u vidu naplate garderobe i sličnog. Kafana se nalazi u blizini Vukovog spomenika što predstavlja odličnu povezanost prevozom sa drugim delovima grada.

 

  1. NA VODI KAFANA

Kafana na vodi se nešto više potrudila u odnosu na ostale kafane kada je ponuda za doček Nove godine u pitanju. Pripremili su dobar muzički program na čelu sa Amon bendom i DJ Fekixiom. Nakon ponoći, svaka rezervacija dobija flašu šampanjca. Za hranu je zadužen ketering Rakočević sa bogatom ponudom sireva i ostalih mezetkluka. Garantuju adekvatnu količinu kako hrane tako i pića koje će biti služeno do ranih jutarnjih časova.

Cena karte je 29€ po osobi plus cena rezervacije koja se kreće od 30€ za barske stolove do 500€ za VIP ROOM adekvatnu za veliko društvo do 30ak ljudi. U tu cenu od 500€ je uključen Moet + 3 flaše stranog pica po izboru + 2 paketa energetskog pića (48 kom). Ovo je za sada najraznovrsnija ponuda u okviru jedne kafane, uzimajući u obzir da organizatori najavljuju i muzičko iznenađenje u ponoć.

 

  1. KAFANA KOSA NOSTRA

Organizatori koji stoje iza ove kafane smeštene u Savskoj ulici broj 21, su se takođe potrudili oko ponude za novogodišnju noć. Za muziku su zaduženi fenomenalni Marina Radosavljević i Milan Nedeljković. Neograničeno piće i meze tokom cele večeri dobićete po ceni od 36€ po osobi. Rezervacije stolova se posebno naplaćuju u zavisnosti od pozicije i veličine stola. Cena rezervacije se kreće u rasponu od 50€ do 100€.

 

  1. KAFANA PAVLE KORČAGIN

Ukoliko novogodišnju noć budete proveli u Kafani Pavle Korčagin uz ozvučene tamburaše, verujemo da će biti nezaboravna kakva i treba da bude. Za cenu ulaznice u iznosu od 40€ za devojke i 45€ za momke dobićete neograničenu konzumaciju alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i meze koje će se dopunjavati tokom čitave večeri. Postoji posebna ponuda za barske stolove gde je ulaz svega 20€, nažalost ova ponuda je upućena samo devojkama.

 

  1. KAFANA LIMUN ŽUT

I ova kafana nastavlja trend davanja posebne ponude za devojke. Barski stolovi u iznosu od 20€ po osobi dostupni su jedino ženskim društvima. Za muzički program biće zadužen Taške bend, a bogato meze i konzumacija domaćeg pića u neograničenim količinama biće dostupno tokom čitave večeri. Cena je 35€ po osobi. Posebna rezervacija se ne naplaćuje, kao ni garderoba.

Postoji još dosta kafana u Beogradu koje organizuju doček Nove 2019. godine. Takođe, veliki broj kafana još uvek nije formirao ponudu. U svakom slučaju verujemo da ćete se lepo provesti u kojoj god kafani bili. Ne zaboravite da je svima cilj da se te večeri opuste, dostojanstveno isprate staru i srećno dočekaju Novu godinu.

Velike količine alkohola umeju da pokvare namere i raspoloženje kako nama tako i nekome iz našeg ili drugog društva, zato preporučujemo da pre odlaska na doček iako je u ponudi meze, u nekom restoranu ili kod kuće lepo večerate. Vodite računa kako o sebi tako i o ljudima pored vas. I onda, neka stvarno bude srećna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *