Kako obradovati voljenu osobu za Novu godinu?

pokloni-nova-godina

Polako nam se približava vreme praznika, pa samim tim i novogodišnja noć, koja je sama po sebi veoma značajna kao novi početak. Baš tada odlučujemo da se rešimo starih navika i sebi zacrtavamo anove ciljeve za sledećih 365 dana. 

Praznik kao takav, posebno što je baš Nova godina, podrazumeva razmenu poklona. Sa nekima će ona biti čista formalnost, pa tako neće ni zahtevati ulaganje truda, ali se stvari menjaju kada je naša voljena osoba, odnosno partner, najbolji prijatelj ili blizak član porodice u pitanju.

Za svakoga od njih uvek želimo da pripremimo posebno iznenađenje, pa je iz godine u godinu potrebno biti sve domišljatiji, tako da ideje za poklon za novu godinu budu jednako originalne i korisne.

U nastavku teksta smo se pozabavili idejama za poklon uoči Nove godine, gde ćete i sami možda dobiti inspiraciju. 

Slatki aranžmani su jednako lepo i ukusno iznenađenje

Slatki aranžmani su generalno uvek dobra ideja kao jedan od poklona ili dodatak uz nešto veće. Jednako su estetski lepi i pružaju dodatni užitak zahvaljujući svom ukusu. 

Novogodišnji praznici jesu period kada se uvek bogato jede, dok su kućne trpeze zatrpane našim omiljenim jelima. Upravo i vi možete doprineti tome, te vašim najmilijima podariti slatki paketić ili lepo upakovanu kutiju sa raznovrsnim slatkišima. 

Odličan izbor su lepo ukrašene i jednako ukusne krofne za sve ljubitelje slatkih poslastica. Slatki aranžmani ovog tipa pogodni su kao pokloni za sve generacije, za partnera/partnerku, brata, sestru ili najboljeg prijatelja. Čak i oni koji nisu izraziti ljubitelji slatkiša, neće ostati ravnodušni. 

case-pokloni-ukrasi

Putovanje kao poklon koji će svakoga oboriti sa nogu

Retki su oni koji ne vole da putuju, a svako od nas na prste jedne ruke može da nabroji ljude iz svoje okoline koji ne uživaju u obilasku novog grada, poseti planini ili nekoj egzotičnoj destinaciji.

Putovanja nam omogućavaju da se upoznamo sa drugim kulturama, spoznamo prirodne lepote naše planete i naučimo nešto novo. Odvesti nekoga na put ili mu pokloniti aranžman za dvoje koji može iskoristiti sa kim god želi, ukazuje na to da vam ta osoba zaista znači. 

Poklon u vidu putovanja ne mora nužno da znači i izdvajanje previše sredstava, pa je tako i vaučer za vikend obilazak nekog grada u Srbiji ili odmor u banji nešto što će vaši voljeni umeti da cene. Ukoliko ste spremni da izdvojite više novca, veliki Evropski gradovi su idealno rešenje, naročito za romantična novogodišnja putovanja u dvoje. 

Gedžeti su sastavni deo svakodnevnice

Živimo u vremenu napredne tehnologije koja iz dana u dan sprema inovacije za tržište, pa se tako proizvođači utrkuju čiji će uređaj bolje odgovarati potrebama korisnika. Danas se podrazumeva da svako od nas poseduje pametni telefon, dok su pored toga sve popularniji gedžeti kao dodaci za upotpunjenije korišćenje i kompletniji užitak.

Gedžeti olakšavaju i poboljšavaju korišćenje pametnih telefona, kao i tableta, te su zbog toga veoma korisni i praktični. Sve popularnije jesu upravo bežične slušalice, koje će doprineti tome da izgledate jednako poslovno i kul gde god da se pojavite. 

Pored njih, tu su i razni dodaci kao što su držač za telefon, USB kabl, punjač za automobil, kao i bluetooth zvučnik koji vam pruža mogućnost da muziku slušate gde god da se nalazite.

Kreativne sitnice kao dugogodišnje uspomene

Pokloni sa sobom ne nose vrednost jedino u materijalnom smislu, pa tako neke kreativne stvari mogu imati mnogo veći efekat nego skup nakit, primera radi. Da li ćete potrefiti pravi poklon za Novu godinu vašoj dragoj osobi ili ne, jeste pokazatelj koliko je zaista poznajete.

Širok je dijapazon poklona ove vrste, pa je ovde vreme da se uključi mašta. Društvene igre su veoma originalan poklon i pravi izbor za ljubitelje klasičnih igara. Sa druge strane, možete napraviti kolaž sa omiljenim fotografijama, te evocirati uspomene na neke lepe zajedničke trenutke. Knjige, karte za pozorišta, muzeje, koncerte su takođe nešto sa čime ne možete pogrešiti.

Kupovina poklona ponekad zaista jeste naporna i komplikovana, naročito u periodu pred praznike kada morate misliti na sve vaše najbliže. Sa druge strane je ujedno pokazatelj koliko nekoga volite, ali i poznajete. Potrudite se da uključite maštu i dobro razmislite šta je to što bi vaše najbliže zaista obradovalo. Želimo vam sreću u celokupnom procesu i nadamo se da vam je ovaj tekst dao nekoliko korisnih ideja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *